likamot

likamot

likamot

likamot

طرز تهیه کراسان فندق

پنجشنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۷، ۰۲:۰۱ ب.ظ


مواد لازم برای کراسان فندق :


 کره 125 گرم

 وانیل یک هشتم قاشق چایخوری 

 شکر 55 گرم 

شکر قهوه ای 50 گرم

تخم مرغ یک عدد

خامه 2 قاشق سوپخوری

فندق خردشده 55 گرم

آرد 260 گرم

بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

پودر شکر اضافه حدودا 80 گرم

 


طرز تهیه کراسان فندق :


کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.


فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.


بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.


خمیر را ورز داده تا یکدست شود.


سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.


سپس از خمیر به اندازه 2 قاشق چایخوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.


تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.


شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.


این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

منبع : وب سایت بیتوته 

  • likamot likamot

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی